background
logotype
image1

clubheld van het jaar

Beste leden,

WE DID IT!

Net heb ik een mail ontvangen met daarin de bevestiging dat Pieter Vlig als eerste is geëindigd bij de verkiezing van Clubheld van de gemeente Lelystad, categorie Sport! Wat een prachtig resultaat is dat. Wat in deze verkiezing nog belangrijker is, is dat hij ook in de top 3 van de provincie Flevoland is geëindigd. Daarom dank ik iedereen voor het stemmen op Pieter. 

De vakjury gaat nu bepalen wie zich tot winnaar van de provincie  mag kronen. De provinciewinnaars worden op 10 december bekend gemaakt en zullen vervolgens strijden om de titel 'Clubheld van het Jaar 2019'. De provinciewinnaars wordt daarbij gevraagd een video op te nemen die zal worden gebruikt tijdens de uitreiking op 17 december.  

Wij zijn iedereen dankbaar voor het stemmen op Pieter, maar nu gaat het natuurlijk pas beginnen, Pieter moet naar DWDD, Jeroen Pauw, naar Beau en in Hart van Nederland op de nationale televisie zodat hij op 10 december de echte provinciewinnaar wordt! 

Deel zo veel mogelijk onderstaande afbeelding, schakel al je contacten bij de pers in om ervoor te zorgen dat iedereen Pieter leert kennen, de man die vroeger al liever ging harken dan achter de meisjes aan lopen! 

met heroïsche groet, 

Gerald Ruesink

trotse voorzitter JBV Lelystad

 

Van: Info NJBB <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>

Onderwerp: RE: Pieter Vlig, de echte Clubheld uit Lelystad

Datum: 4 december 2019 09:27:30 CET

Aan: Gerald Ruesink <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>

 Goedemorgen Gerald,

 Bedankt voor de e-mail. Enorm leuk om te lezen. Felicitaties aan Pieter en de gehele vereniging.

 Met vriendelijke groet,

Eric de Reuver
Medewerker leden- en projectondersteuning

2019  Jeu de Boules Vereniging Lelystad  globbersthemes joomla templates