background
logotype
image1

Verslag Neurotoernooi 4 januari 2020

Hallo boilers

 

Hier een verslag van het Nieuwjaars  en euro toernooi.

 Na een hartelijke ontvangst in het clubgebouw en het schudden van 43 handen voor de beste wensen voor 2020 die ik allemaal weer terug kreeg kwam de wedstrijd commissie met de indeling voor de eerste ronde, ik werd ingedeeld met Gerard Cligge en we speelden tegen Ina de Graaf en Jan Sonneveldt. Geduchte tegenstanders, maar dankzij de kunde van Gerard is het ons gelukt om aan de goede kant van de score te eindigen.

in het clubhuis kregen een we drankje en hapje en was het gezellig druk.

Op naar de tweede ronde dit keer speelden we een triplet en mijn maten waren Gerald Ruesink en Liesbeth van Rosmalen tegenstanders Nel Cligge-Verbeek en debutant Carel van Velzen 3x2 ballen tegen 2x3 ballen. Met 2 van die cracks  was het voor ons niet te moeilijk  om de wedstrijd met  winst te eindigen.

Weer terug het gebouw in voor een drankje enz. konden we ons opmaken voor de derde ronde, dit keer speelde ik met Hanneke Jaasma tegenstanders Ria v d Hoef en Piet Perier.  De strijd ging geheel gelijk op tot 12 - 12 met nog 1 bal voor Loek en  1 bal voor Piet steeg de spanning tot kookpunt, Ria lag met een bal bij de but met een wanhoops schot schoot ik de bal van Ria weg en de but belandde tussen 2 boils van Hanneke waardoor Piet nog slechts 1 bal kon weg schieten en wij deze thriller konden winnen.

Het was een leuke en gezellige middag prima verzorgd door commissie en bar vrijwilligers en een goed begin van 2020 waarvoor mijn hartelijke dank.

 

Een en ander door zachte dwang van de commissie op papier proberen te krijgen.

 

met sport groeten Loek van de Broek.

 

2020  Jeu de Boules Vereniging Lelystad  globbersthemes joomla templates