background
logotype
image1

Informatie nieuwe leden

Betalingsvoorwaarden contributies en keuze licentie

De contributie wordt betaald over het hele seizoen (1 januari t/m 31 december).
Bij de tussentijdse opzegging, wordt de resterende contributie niet terugbetaald. In geval van overlijden in het eerste kwartaal vindt er een restitutie plaats van 75% van het bedrag voor het lidmaatschap van onze vereniging.
Voor nieuwe leden geldt een inschrijfgeld van € 5,00. Na elk jaar wordt het lidmaatschap automatisch verlengd.

De NJBB heeft besloten drie licentie's te hanteren.

C (lub)-licentie; een C-licentie voor 2019 kost € 87,75 .Het bedrag voor 2019 is als volgt opgebouwd: lidmaatschap van onze vereniging € 75,- plus € 12,75  zijnde de afdracht via de vereniging aan de NJBB.Het laatst vermelde bedrag is voor ontvangst van het bondsblad, verzekering en organisatiekosten en andere faciliteiten die de bond aanbiedt.  De C-licentie is voor leden die geen wedstrijdlicentie willen, omdat zij nooit bij andere verenigingen willen spelen. Het nadeel is dat je niet met een NJBB-toernooi mee mag spelen bij andere verenigingen. Maar je mag wel meespelen met een NJBB-toernooi dat wij via de bond organiseren zoals het Zeebodemtoernooi en het Zomertoernooi. Natuurlijk mag je ook meespelen aan alle competities en kampioenschappen van onze vereniging.

W(edstrijd)-licentie; een W-licentie voor 2019 kost € 108,-. Het bedrag voor 2019 is als volgt opgebouwd: lidmaatschap van onze vereniging € 75,- plus € 33,- zijnde de afdracht via de vereniging aan de NJBB. Het laatst vermelde bedrag is voor ontvangst van het bondsblad, verzekering en organisatiekosten en andere faciliteiten die de bond aanbiedt. Met een W-licentie kan worden deelgenomen aan alle activiteiten van de NJBB en zijn afdelingen, zoals de Afdelingscompetitie en de Nationale competitie op landelijk en zonaal niveau; aan toernooien waarvoor een W-licentie verplicht is en aan alles waar ook een C-licentiehouder  mee mag doen.

 J(eugd)-licentie .Deze is voor jeugdleden van 7 tot 18 jaar en deze licentie bedraagt voor 2019; 

€ 56,50. Dit bedrag bestaat uit € 40,-- voor onze club en € 16,50 die wij aan de bond moeten afdragen,

2019  Jeu de Boules Vereniging Lelystad  globbersthemes joomla templates