Jij Blijft Verbonden

Kom weer spelen als je dat kunt!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Hieronder kun je jouw verhaal nog steeds kwijt en de hele club bereiken.

248 gedachten over “Jij Blijft Verbonden”

  • Dag lieve allemaal. Jammer wat er allemaal gebeurt en we elkaar niet kunnen ontmoeten. Ik ben al dagen flink verkouden. Of het Corona is weet ik niet, blijf dus maar lekker thuis uitzieken . Ik heb een fantastische hulp die de boodschappen doet en voor míjn deur afzet, heel lief!!!! Tot zover mijn belevenissen.

   Beantwoorden
    • Het gaat nu wel weer goed met ons maar aan huis gekluisterd. Wij behoren (trouwens bijna alle leden) tot de risicogroep. Harm doet nog zijn loopje s’morgens en s’middag met de scootmobiel een rondje. Ik ga dinsdagmorgen en vrijdagmorgen nog boodschappen doen bij de Jumbo en zij zorgen ervoor dat alles héél schoon is en we onze handen kunnen desinfecteren voor we de winkel ingaan. Prima zo. Dan natuurlijk afstand houden, ook dat gaat goed. Lieve groet van ons, Cisca en Harm.

     Beantwoorden
    • Hoi Marie, een beetje laat maar toch nog een berichtje. Na 3 weken thuis zijn we vanmiddag even naar de Veluwe geweest, landgoed Staverden. Weinig mensen gelukkig en konden we daar rustig een eindje lopen, frisse neus. Verder gaat het hier wel goed, maar je mist natuurlijk erg veel. Nou ja, na regen komt zonneschijn!!

     Beantwoorden
     • Lieve allemaal,
      Bij deze wil ik ook een ieder een hart onder de riem steken en veel sterkte wensen voor degene die ziek is of in hun nabijheid met ziekte en zeer te kampen hebben!
      Ruim 2 weken weer thuis van onze overwintering en tot nog toe over het weer geen klagen! Maar wel bizarre tijden en akelig rustig aan de overkant!
      Geen gejoel, of gebrom, maar hoop net als jullie allemaal, dat er na 28 april, weer voorzichtig aan gebouled kan worden.
      Inmiddels alweer veel werk verricht door de klusgroep! Chapeau!
      Tot gauw en BLIJF GEZOND!
      Toi, toi, toi, met alles!

      Lieve groetjes,

      Akke

   • Hallo Allemaal!!, met excuus maar mijn vorig berichtje is niet gelukt, dus een herkansing. Graag hoop ik dat het met iedereen GOED gaat en blijft. Met mij is het ook prima. Jammer dat deze virus roet in het eten gooit, maar de langste tijd zit er op zullen we maar hopen. Ik kijk naar het DoDo evenement en ben echt van plan om op dinsdag en donderdag weer ’s middags te komen. Ook mijn sportieve activiteiten staan stil, maar ik ben optimistisch en hoop dat er in juni weer gespeeld kan worden. Graag wens ik iedereen het allerbeste en tot spoedig!! ziens.
    Hartelijke groeten,
    Bert van Grondelle

    Beantwoorden
  • Hier is alles goed gelukkig.
   Maar wat een schrik om te lezen dat ons medelid Thierry allebei zijn ouders heeft verloren aan de Corona ziekte. Vréselijk!
   Thierry gecondoleerd en héél veel sterkte man. Ik hoop dat wij elkaar weer snel kunnen zien in ons clubhuis en kunnen spelen. Tot dan en blijf gezond. Groeten Piet Perier.

   Beantwoorden
  • Na stille paasdagen weer terug in de “” normale??”” dagen. Ook stil. We hebben wel 2 uitjes gemaakt naar het Zuigerplasbos, stil en mooi. Weinig mensen en als je ze tegenkomt gaan ze, net als wij, met een boogje om je heen. Heel goed allemaal. Even een lekkere frisse neus en beweging. Hopelijk gaat het goed met jullie, in deze moeilijke periode. Lieve groet van ons

   Beantwoorden
  • Ik mis het boulen enorm en ook de gang naar het clubhuis. Hopelijk gaat het goed met iedereen. Dagelijks de deur uit voor wat frisse lucht en de boodschappen en sociaal contact zoveel mogelijk vermijden. Zakelijk ligt het ook compleet stil helaas. We proberen er het beste van te maken en ik hoop dat we elkaar straks weer in goede gezondheid kunnen treffen. Groetjes Sandra.

   Beantwoorden
 1. Ik hoop dat we, als de activiteiten op de club weer kunnen plaatsvinden, er allemaal weer zijn. Ik mis het balletje gooien, maar ik mis ook de contacten met de clubgenoten. Zowel de grootste chagrijn van de club ( ik hoop wel dat je weet dat ik jou bedoel, want ik vind het heerlijk om je nu al te horen mopperen ?) als mijn favorite medespeelster ( samen winnen we van iedereen) als wel de persoon die altijd gaat voor de punten en altijd hard begint te schateren over het hele terrein als het goed met hem gaat, maar chagrijnig en stil wordt als er een verloren partij zit aan te komen….. blijf gezond allemaal en hopelijk tot spoedig ziens!

  Beantwoorden
 2. Marianne en ik hebben de bar etc “winterklaar”gemaakt en de wc rollen geteld.
  We zijn er weer klaar voor als we weer open mogen.
  Allemaal voorzichtig.Zal blij zijn als ik jullie weer zie

  Beantwoorden
 3. Leuk idee Gerald deze oplossing om elkaar toch iets te vertellen. Ja we moeten het maar volhouden en er ongeschonden proberen uit te komen samen.
  Vanochtend gerealiseerd dat San en ik geen toernooitje hebben op woensdag. Daar waren we al een beetje aan gewend (vooral al de prijzen).
  Bij mij loopt de shop gewoon door en komen de eerste kledingbestellingen in de brievenbus. Dus oproep aan alle belanghebbende leden om toch zo snel mogelijk te laten weten of er kleding nodig is. We hebben onverwacht wel meer ruimte voordat we het nieuwe tenue aan kunnen trekken voor de eerste groepsfoto.
  Het jullie goed allen en wees voorzichtig.

  Beantwoorden
 4. Bij ons is tot nog toe alles in orde en hopen dat het zo blijft.
  Ik hoop dat we elkaar allemaal weer kunnen ontmoeten als deze verschrikkelijke periode voorbij is.
  groten Janny en Pieter.

  Beantwoorden
 5. Hallo allemaal,
  Met mij gaat het nog goed. Heb boodschappen gedaan met wegwerphandschoenen aan.
  Mis het boulen en de mensen ook enorm. Ben gewend om vier keer per week te spelen.
  Ik ga vanmiddag maar weer een stukje fietsen.
  Groetjes van Ina.

  Beantwoorden
 6. Beste boulers,

  Houd vol en pas goed op jezelf!

  Tip tegen de verveling;
  Gooi lekker een balletje in de tuin.
  Ga ik ook doen op m’n balkon van 1.5m bij 8m.

  Goed de handjes wassen en dan zien we elkaar weer op de baan!

  Groet,

  Jullie favoriete lid,
  Mark

  Beantwoorden
 7. Hallo allemaal ik hoop dat het goed gaat met jullie met mij wel verveel me alleen te pletter geen koor geen kaarten geen boule mis het wel dus dan maar rondje met het hondje ???groetjes Tjitske

  Beantwoorden
 8. Beste leden,
  Mooi dat een aantal leden al de weg heeft gevonden naar deze pagina. Kom regelmatig terug en laat van je horen. Vraag ook andere leden (via mail/whatsapp) die hier nog niks gepost hebben om ook eens een paar regels achter te laten. Ik heb gisteren de laatste scorebordje die ik thuis had afgemaakt en ga vandaag of morgen deze weer ophangen en de vijf borden die nog gedaan moeten worden weer mee naar huis nemen. Misschien ook nog met de hogedrukspuit de zitplek onder de bomen schoonmaken.
  Ik hoop jullie weer te treffen op de baan.

  Beantwoorden
  • Hoi Henk,
   we hebben iedere maandag morgen conference call van de voedselbank hoe we het de komende week gaan qua voedseluitgifte aan onze klanten

   Beantwoorden
 9. Het is druk op het werk. De leerlingen en docenten zijn thuis. De docenten verzorgen lessen op afstand. Er worden filmpjes gemaakt en online gezet. Opdrachten worden gemaakt en via mail naar docenten gestuurd. Wij, de directie, zijn druk bezig te organiseren dat de schoolexamens volgende week door kunnen gaan. De leerlingen van de examenklassen komen dan op school, op verschillende tijden en de toetsen worden in kleine groepjes afgenomen. Het valt ons op hoe gedreven en creatief onze docenten zijn om hun leerlingen op afstand voor te bereiden. Geweldig! Het voelt heel vreemd om nu aan het werk te zijn in een vrijwel leeg gebouw waar normaal zo’n 1500 mensen rondlopen. We slaan ons er samen doorheen. Samen sterk……

  Beantwoorden
 10. Beste leden,
  Vanmiddag ben ik op de club geweest, raar dat er op een donderdagmiddag niemand is. De laatste scoreborden die nog geverfd moeten worden heb ik meegenomen, er hangen nu alleen bordjes die al klaar zijn. Op de toiletten heb ik pedaalemmers neergezet, de handdoekdispensers voor de papieren handdoeken zijn nog niet geleverd. Ik had een paar tuinslangen meegenomen en samen met de groene tuinslang die aan het clubhuis hangt, kon ik makkelijk achter op het veld komen. Ik heb het zitje onder de bomen en de klinkers afgespoten met de hogedrukreiniger, er zat een ongelooflijke hoeveelheid duivenpoep op. Daar moeten nog wat op verzinnen om die beestjes een ander plekje te geven. Het is nu weer schoon en als de banken straks geverfd zijn, is het met de lampen die Jan al heeft opgehangen vast een heel mooi plekje op ons terrein.
  Ik hoop jullie weer te treffen op de baan.

  Beantwoorden
 11. Hopelijk kunnen we gauw kijken hoe het er uit ziet nu het daar schoon gemaakt is. 🙂

  Best wel vreemd om niet te kunnen boulen en mis dat echt wel…

  Nu kwam ik een filmpje tegen op facebook “ boulen met toilet papier”
  Deze heb ik gedeeld op de JBV lelystad facebook pagina..

  Dat ga ik morgen ook is proberen haha.. je moet toch wat 🙂 Haha

  Ik hoop dat we weer gauw met ze alle kunnen gaan boulen.

  Beantwoorden
 12. Blijf het allemaal nog steeds onwerkelijk vinden.
  Normaal was ik de hele week wel druk.
  ‘smiddags boulen, dan weer ‘ savonds of allebei.
  3x per week naar de sportschool.
  Nu ligt alles stil.
  Het geeft maar weer aan, dat alles, wat je als normaal beschouwt opeens als een groot gemis wordt ervaren, nu dit niet meer mogelijk is.
  Het is nog niet eens, dat ik het boulen zo mis, eerder nog het contact wat daarmee gepaard gaat.
  Hopelijk duurt het allemaal niet erg lang, zodat we weer fijn een balletje kunnen gooien.

  Beantwoorden
 13. Het is vandaag een mooie Petanque dag, maar helaas het wordt een stuk wandelen of fietsen. Hoop dat, als het weer mag, iedereen weer op de club te zien.
  Als de berichten kloppen is het eerst volgende toernooi ergens in de zomer.

  Beantwoorden
 14. Hallo Boulers.
  Met ons gaat het goed, ik hoop met jullie allen ook.
  We wandelen wat en lopen met een grote boog om iedereen heen.
  maar spelen liever een potje met die drie ballen
  hopen weer gauw met jullie allen op het grind te staan.
  groeten en het beste Lida en Loek

  Beantwoorden
 15. Weer een dag voorbij zonder boulen en sociale contacten.helaas zullen er nog meer van dit soort dagen komen en waarschijnlijk meer als verwacht.
  Voor mij persoonlijk jammer dat het boulen is stilgezet was in een winning flow en zag al de gevreesde gezichten als ze tegen mij moesten spelen. ?
  Wens iedereen sterkte de konende weken en bovenal gezond blijven!

  Beantwoorden
 16. Goedemorgen mede boulers .
  Helaas leef ik in een horror scenario. Beide ouders liggen op IC ivm het corona virus. Ze liggen in coma en ademen niet zelf meer maar worden beademd. Zo onwerkelijk maar waar. Dus let op elkaar en doe voorzichtig. Het ga jullie goed.

  Thierry

  Beantwoorden
 17. Hallo allemaal,wat een mooi initiatief om toch nog contact te houden .Buiten Gewoon is ook gesloten. Heel raar om nu thuis niets te doen. Thierry heel veel sterkte met de gezondheid van je ouders.Ik hoop jullie allemaal weer op de baan te zien jou je taai en doe voorzichtig!

  Beantwoorden
 18. Goed initiatief van het bestuur om rond te bellen. Dank daarvoor! Thierry nogmaals sterkte gewenst! Voor allemaal: let goed op jezelf. Houd je aan de aanbevelingen van de overheid. Echt waar, we moeten het samen doen. Ik hoop jullie állemaal over een poosje op de baan te zien. Hou vol!!

  Beantwoorden
 19. Beste allemaal,
  Het is al weer een hele tijd geleden dat jullie mij op een van de banen hebben zien spelen. Veel nieuwe leden zullen mij niet eens kennen. Ik heb een tijdje lichamelijk in de lappenmand gezeten en inmiddels stukken beter, gaat het toch nog steeds niet erg lekker met mijn rechterschouder. Dat is de arm waarmee ik de ballen speel.
  Ik was van plan weer wat te gaan oefenen op de speelmiddagen, maar helaas gooit mevrouw of mijnheer Cor Ona daar roet in het eten. Jammer dat alles stil ligt, voor velen is het immers heel belangrijk dat contact met mede leden.
  Ik werd deze week gebeld door Gerald die mij vroeg hoe het ervoor staat. Leuk initiatief van onze bestuursmennekes om mensen te bellen en ook het nieuwe deel van de site, dat jijblijftverbonden heet.
  Hopelijk kunnen wij elkaar weer snel begroeten op de baan en in Entre Nous. Hopelijk gaat het echt niet langer duren dan tot 1 juni, liefst eerder.
  Inmiddels allemaal de hartelijke groeten van mij en………. blijf vooral coronovrij.

  Wim

  Beantwoorden
 20. Beste leden,
  De afgelopen dagen hebben wij alle leden gebeld en gelukkig heeft nog niemand van onze leden of huisgenoten ziekteverschijnselen die duiden op het Corona virus. Dat het virus toch ook in de directe omgeving veel verdriet kan veroorzaken, heb je hierboven kunnen lezen in het verhaal van Thierry.

  We hebben wel een aantal andere treurige verhalen gehoord over ziekte en ik wens iedereen veel sterkte toe. Houd je aan de regels en let op elkaar. Vraag ook om hulp als je die kunt gebruiken en steun elkaar.

  Beantwoorden
 21. Positief initiatief deze speciale JVB-app. Ook top het telefonisch contact vanuit het bestuur met de leden. Beulen is voorlopig helaas geen optie. Wens iedereen veel sterkte de komende tijd.

  Beantwoorden
 22. Hallo allemaal,
  Bij ons gaat alles goed,van verveling is geen sprake.
  Wel is onze dag- en weekindeling wat ontregeld i.p.v. koopjes halen voor de vereniging
  nu maar twee keer in de week naar de supermarkt en zo snel mogelijk weer naar huis.
  Geen barrooster maken,ook geen bardiensten doen.Maar wel kaarten maken,andere
  oudere mensen bellen,lezen,puzzelen en soms wat huishoudelijk werk(haha!).
  Vanuit onze flat is het vreemd om een bijna leeg winkelcentrum te zien,heel bizar.
  We wensen jullie veel geduld om deze periode door te komen. Gr. van Marianne en Ernst.

  Beantwoorden
 23. Beste mensen,
  Helaas moet ik jullie mededelen dat mijn vader is overleden en dat het met mijn moeder ook niet goed gaat. Het is heel bizar allemaal.
  Ik hoop dat het jullie goed gaat en niet in een zelfde situatie komt.
  Let op elkaar

  Thierry

  Beantwoorden
 24. Hallo Allemaal
  Komen jullie ook tijd te kort?
  Willy buitenboel prieel etc schoonmaken de voorjaarsschoonmaak en dan natuurlijk puzzelen ik mijn volkstuin op gepaste afstand druk zat.maar we missen wel de club niet alleen het spel maar ook het contact praatjes enzo.
  We hopen jullie snel weer te Zien doe voorzichtig

  Groetjes Willy en Adriaan

  Beantwoorden
 25. Thierry, heel veel sterkte in deze onwerkelijke tijd. Denk steeds dat ik een rol speel in de verkeerde film. Het gedrag van mensen in de supermarkt, het afstand houden als we in het bos wandelen…..het klopt niet. Ben blij dat ik net op tijd met mijn Lief ben gaan samenwonen, want nu alleen in je huis zijn….brr. En in ons huis is nog genoeg te doen dus komen de dagen wel om. Maar ik mis DWDD en Troost tv. En ik mis jullie met `hij ligt` en ik mis ook het gemopper van Frits. Tot spoedig.

  Beantwoorden
  • Hoi Hans,

   Je hebt het over alleen zijn in huis. Dat valt inderdaad niet altijd mee, ik zie geen mens meer nu.
   Ik merk nu pas echt hoe belangrijk het is om gezellig samen buiten te spelen en op de baan lekker jezelf te kunnen zijn. DWDD mis ik ook, vooral die laatste weken vond ik geweldig. Het programma dat nu om die tijd wordt uitgezonden kan daar wat mij betreft niet aan tippen. Verder vermaak ik me wel en prijs me gelukkig een fijn huis te hebben met een tuin. Even naar buiten is ook fijn. Groetjes, en hoop ook tot gauw.

   Beantwoorden
 26. Wat een vreselijk droevig bericht. Sterkte Thierry en gecondoleerd met dit verlies. Hoop dat het met je moeder inmiddels beter gaat? Groetjes Sandra

  Beantwoorden
 27. Beste leden,

  Thierry heeft waarschijnlijk andere zaken aan zijn hoofd en ik neem nu de verantwoordelijkheid om jullie te vertellen dat de vrouw van zijn vader vorige week helaas ook is overleden. Een ongelooflijk droevige situatie dus voor Thierry, Elles, hun kinderen en familie. A.s. woensdag is er een dubbele begrafenis en gaan zij afscheid nemen van vader en moeder.
  Ik plaats dit bericht na het telefoongesprek dat ik net met Thierry heb gehad.

  Beantwoorden
 28. Thierry,
  Woorden schieten te kort.
  Wij wensen jou en je familie veel sterkte toe met het verwerken van dit grote verlies.
  Marie en Barend.

  Beantwoorden
 29. Thierry,
  Woorden schieten te kort.
  Wij wensen jou en je familie veel sterkte toe met het verwerken van dit grote verlies.
  Marie en Barend.

  Beantwoorden
 30. Wie had enkele weken geleden kunnen vermoeden in wat voor beroerde tijd we nu zitten. Maar allereerst, Thierry gecondoleerd met het grote verlies van je ouders, ik wens jou en je familie veel sterkte.
  Ook wens ik alle leden van jbv heel veel geduld in deze sombere tijd en blijf gezond.
  Er is een mooi lied van de Groningse troubadour Ede Staal waarin de volgende regel voorkomt; Het is nog nooit, nog nooit zo donker geweest of het wordt altijd wel weer licht.
  Ik hoop dit licht weer gauw te zien.
  Wim Verschut

  Beantwoorden
 31. Heel veel sterkte Thierry en alle andere in deze zware tijden,
  en ik als quote gek zijnde kan alleen nog maar zeggen:

  “And you probably don’t want to hear tomorrow’s another day
  but I promise you you’ll see the sun again.”

  Benjamin, Monica en Alain

  Beantwoorden
 32. Beste Thierry , gecondoleerd met dit dubbele verlies . Ook voor je naasten,
  veel sterkte de komende tijd. Gelukkig weet je dat J.B.V met je meeleefd .

  Beantwoorden
 33. Beste mede clubgenoten,
  Ik wil via deze weg iedereen ontzettend bedanken voor het medeleven, de steunbetuigingen en lieve kaartjes die wij hebben mogen ontvangen. Ondanks de maatregelen hebben wij gisteren toch een mooi en waardig afscheid kunnen nemen van deze 2 fantastische mensen. Daarvoor dank.

  Beantwoorden
  • Ook namens mij natuurlijk
   Gecondoleerd, Thierry!
   Met dit dubbele verlies!
   Poeh, heftig!
   Heel veel sterkte bij de verwerking en wellicht verdere afwikkelingen!
   Lieve groet van Akke

   Beantwoorden
  • Hallo Thierry, wij willen jou en de familie heel veel sterkte toe wensen met het verlies van beide ouders.

   Richard en Jacqueline

   Beantwoorden
 34. Thierry ook van ons gecondoleerd voor het verlies van je ouders.
  En heel veel sterkte voor de komende tijd samen met je familie.
  Gr.van ons Hanneke en Janjann

  Beantwoorden
 35. Dag Thierry. Wat een ongelofelijk nieuws. Gecondoleerd namens Harm en mij. Ik heen een tijdje niet op de site gekeken, dus ook niet gelezen. Heel heel veel sterkte voor jou en de rest van je familie. Liefs van ons.

  Beantwoorden
 36. Hallo Thierry en familie,
  Ook namens mij gecondoleerd met dit dubbele verlies. Ik wens jullie veel sterkte!
  Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog niet eerder op deze berichten reeks had gekeken. Maar het is een goed initiatief om op deze manier van elkaar op de hoogte te blijven. Naar mate de tijd verstrijkt wordt het gemis aan contacten en bijvoorbeeld boulen groter. We zullen moeten volhouden. Gelukkig hebben we in Lelystad ruime mogelijkheden om te wandelen. Wees voorzichtig en laten we hopen dat we in mei of juni weer een balletje kunnen gooien. Groet aan iedereen. Gerard van der Werf

  Beantwoorden
 37. Thierry ik wil je ook nog condoleren met het overlijden van je ouders en ik wil jou en je familie heel veel sterkte toe wensen in deze moeilijke tijden

  Beantwoorden
 38. Beste jbv leden ik wil jullie ook een mededeling doen het is geen leuke mededeling ik heb gehoord dat de zus van nel schut Gerda vd gragt wiegers is overleden niet aan de corona virus maar aan altvliesklier kanker de crematie heeft in besloten fam plaats gevonden Gerda en Hennie kwamen altijd met geus en nel schut mee naar het jeu de boulen

  Beantwoorden
 39. Beste jbv leden ik wil jullie ook een mededeling doen van mijn vader hét is ook geen leuke mededeling mijn vader heeft te horen gekregen dat hij darm kanker heeft gelukkig heeft hij geen uitzaaieng naar de lever en hij kan er aan geopereerd worden de operatie zal in het ziekenhuis in Harderwijk plaats vinden

  Beantwoorden
 40. Ik ben heel blij dat mijn directe collega waar ik elke dag mee samen werk.Het Corona virus heeft overleeft hij was de 2 persoon in Lelystad die besmet was.Hij heeft 2 weken aan de beademing gelegen en dik 15 kilo spieren verloren hij is nu gelukkig weer thuis na 4 weken moet flink aansterken

  Beantwoorden
 41. Beste leden van JBV Lelystad,

  Zoals bekend door de vele aankondigingen van Gerald en de kledingbestellingen van jullie zit er nu schot in het verwerken ervan. Het zag er even naar uit dat de produktie/levering werd stilgelegd. De gehele atelier capaciteit werd ingenomen voor het maken van mondkapjes. Inmiddels is er weer ruimte vrij om het normale textielwerk te doen. Ik houd jullie op de hoogte zodra er nieuws is en hoop uiteraard dat de nieuwe kleding weer gebruikt kan gaan worden. Ander nieuws. Sandra en ik hebben ons appartement verkocht en een appartement in Meppel gekocht. Wij gaan dus verhuizen in oktober en onze club verlaten. We zien en spreken jullie vast wel vóór die tijd op de JBVL.

  Beantwoorden
 42. Hallo allemaal ik ben niet zo handig op mijn ipot maar ik hoop dat iedereen goed door deze tijd heen komt met mij gaat het goed mis wel de jeu de boul maar ook het kaarten en het koor ikwens Thierry heel veel sterkte met het verlies van zijn ouders aan dit rot virus
  En wens Martin en Sandra heel veel geluk in Meppel ik hoop dat we iedereen weer gauw op de baan mogen ontmoeten heel veel groetjes Tjitske ??

  Beantwoorden
 43. Hallo allemaal,

  Ik wil allereerst Thierry condoleren met het verlies van zijn ouders.

  Ook ik heb geen vrolijk bericht.
  Ik heb in de nacht van dinsdag op woensdag j.l. heb ik mijn moeder verloren Niet aan de Carona maar aan een lange strijd tegen kanker.

  Groetjes,
  Wilma.

  Beantwoorden
 44. Als je de droevige berichten leest, wat is er nog aan toe te voegen.
  Met mij en mijn familie is het zover goed maar als je aan alle gezinnen denkt die het hetzelfde overkomen is als bij Thierry, is het alleen maar te hopen dat het beter gaat worden in ons land en de wereld.
  Thierry en jouw gezin blijf gezond.

  Beantwoorden
 45. Beste Thierry,
  Allereerst wil ik jou condoleren met het verlies van je ouders en wens je heel veel sterkte.
  Ik hoop dat wij en de rest gespaard mag blijven van dit corona festijn.
  Beste clubgenoten bij mij gaat alles nog goed,dus niet klagen en hoop ook dat het bij jullie
  hetzelfde is. Hou de boule goed in midden wij zullen toch winnen,wij geven nooit op. Wij zijn toch echte JBVers. Groetjes aan alle vrienden en vriendinnen. De enige echte Antilliaan.

  Beantwoorden
 46. Cisca en Harm wensen iedereen goede Paasdagen, dat wens ik ook voor iedereen. De dag dat we elkaar allemaal weer zien komt steeds dichterbij!
  Gerald

  Beantwoorden
 47. Beste jbv leden ik ben laatst nog nel schut tegen gekomen het gaat niet goed met nel en teus schut met nel gaat het met haar gezondheid niet goed het lopen gaat ook niet goed zij loopt nu met een rollator met teus schut gaat het helemaal niet goed hij gaat achteruit met zijn gezondheid ze zijn dan wel verhuist van de zandbank naar het ravelijn daar gaat het ook niet goed net teus door zijn dementie gaat hij s nachts nog steeds keer op keer zijn bed uit en gaat Daan aan de wandel en spoken nel schut moet hem keer op keer in zijn bed leggen nel heeft tegen mij gezecht ik trek het door mijn gezondheid het niet meer en het word te zwaar zij zegt tegen mij dat teus dan ook naar het verzorgingstehuis gaat mvrg van bert vd werfhorst

  Beantwoorden
 48. Beste jbv leden ik wil jullie ook een fijne paasdagen toe wensen ik wil ook iedereen die familieleden ouders broers zussen vrienden kennissen en buren die overleden zijn aan corona virus kanker of andere ziekte heel veel sterkte toe wensen in deze moeilijke tijden

  Mvrg van Bert vd werfhorst

  Beantwoorden
 49. Wilma en Remco gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder/schoonmoeder,
  het is en blijft een verdrietige periode.
  Veel sterkte met het afscheid nemen.
  Marianne en Ernst

  Beantwoorden
 50. Wij wensen iedereen,ondanks de omstandigheden,gezellige paasdagen.
  En blijf geduldig ook hier komt een eind aan.

  Sandra en Martin gefeliciteerd met jullie nieuwe woning!

  Paasgroetjes van Marianne en Ernst

  Beantwoorden
 51. Barend is voor controle naar het
  AVL geweest. Alles is nog steeds
  goed en hoeft niet meer terug te
  komen. Dus geweldig bericht.
  Ook wij wensen iedereen fijne paasdagen. Aan het weer zal het niet liggen. Blijf allemaal gezond en laat af en toe wat van jullie horen.
  Lieve groetjes.Marie

  Beantwoorden
 52. Nu wij toch thuis moeten blijven en het gooien in een wedstrijdje buiten op de baan noch niet in zicht is, wil ik eens op het volgende wijzen. In de afgelopen 15 jaar heb ik heel wat nieuwe leden de beginselen van onze sport bij mogen brengen. Bij de één ging dit sneller dan bij de ander, maar het resultaat was altijd dat men, met veel plezier ging spelen en blij was met de warmte in de club.
  Eén van de moeilijkste dingen om aan te leren is, hoe de boule vast te houden (dus niet met de duim tegen de boul drukken) en de houding van de werphand. Dit zorgt immers voor effect aan de boule. Hier over en een training in huis later meer. Blijf gezond, Wim.

  Beantwoorden
 53. Mijn Anneke, pas lid van onze club, werkt nog in de zorg, is van de week getest en gelukkig is alles goed. Helaas heb ik ook slecht nieuws; 20 januari is Dirk Langenbach overleden, 2 april is zijn Hanneke hem daarin gevolgd. Twee oud leden, die vanwege hun slechte gezondheid al weinig meer op de club kwamen.

  Beantwoorden
  • Wat een naar nieuws over Hanneke. Op 5 maart heb ik van haar nog een mailtje gehad dat zij graag lid van de club wilde blijven na het overlijden van Dirk en de contributie ging overmaken, 4 weken later is zij dus overleden. Hanneke heeft jaren als wedstrijdleider met een geheel eigen stijl ons NJBB Zeebodemtoernooi geleid.

   Beantwoorden
 54. Net zoals jullie waarschijnlijk, denk ik in deze periode vaak aan de goede dingen die tot voor kort nog zo ‘gewoon’ leken maar nu ineens bijzonder zijn geworden. Voor mij was dat ook een reden om eens in mijn eigen ‘JBV archief’ te duiken. Nu stelt dat niet zo heel veel voor maar het klinkt wel aardig. Voordat wij in 2014 ons eigen clubhuis kregen, hadden wij een maandelijks clubblad, het ‘JBV-tje’ geheten. In het begin een zwart-wit boekje op A5 formaat en in januari 2009 zijn we overgegaan op een glossy op A4 formaat, wat was dat een mooi clubblad, waar met name Henk Edens veel tijd in heeft gestoken. We zijn hier uiteindelijk een paar jaar later mee gestopt omdat het best veel werk was om iedere maand het blad gevuld te krijgen en het was best kostbaar. Dat geld konden we goed gebruiken om de lasten voor het nieuwe clubhuis te betalen waar steeds meer zicht op kwam in die tijd. Omdat dit toch een historisch nummer is, heb ik alle pagina’s gefotografeerd en op de media pagina bij 2009 gezet. Zo kun je nog eens de eerste uitgave van het glossy JBV-tje beleven of je kunt, omdat je toen nog geen lid was, iets te weten komen over onze geschiedenis. Veel leesplezier.

  Beantwoorden
 55. Beste mensen,
  Met mij en mijn familie gaat het goed, maar vervelend om al deze meestal trieste berichten te lezen. Ik wil een ieder heel veel sterkte wensen met het verlies van een naaste of in een ziektebed terecht zijn gekomen. Gelukkig ook leuke en goede berichten. Sandra en Martin jammer dat jullie de club verlaten maar veel geluk in Meppel.
  Hoop een ieder weer snel te zien op de baan.
  Groetjes Thierry

  Beantwoorden
 56. Zaterdag een drama bij me is iemand door een groot ruit gegaan hij dacht dat het een deur was die open stond ambulance voor de deur ,hij ie verbonden en moest naar de eerste hulp gelukkig goed afgelopen wel veel bloed verloren ,dit wil je echt niet meemaken

  Beantwoorden
 57. Hallo hallo,
  Hier gaat het ook goed, gelukkig. Maar ik schrik wel van alle malheur, die er is. Iedereen die het betreft veel sterkte gewenst.
  Goed zo, Barend, lekker van de controles af.
  En Meppel is inderdaad leuk, Sandra en Martin; gefeliciteerd!
  We gaan het, zoals Donald al zei, als echte JBV-ers volhouden.
  Ik wens jullie daar veel succes en doorzettingsvermogen bij.
  Hartelijke groet,
  Emile

  Beantwoorden
 58. Hallo Wilma en ook Remco
  Langs deze weg ook namens mij gecondoleerd met het verlies van je moeder/schoonmoeder.
  Sterkte!
  Groet
  Gerard van der Werf

  Beantwoorden
 59. Vandaag een balletje gegooid op het baantje in de Kempenaar, toevallig reed Otto daar langs en daar hebben we even een Tete a’ tete gespeeld, uiteraard met de gewenste afstand… Otto en zijn vrouw spelen daar regelmatig…
  Stay strong allemaal, en hoop jullie snel weer te zien 🙂

  Beantwoorden
 60. Thuis oefenen
  Na herhaalde aanwijzingen lukte het vaak, dat men de boule op de goede manier wist te werpen. Maar later, tijdens een partijtje, werd de boule al weer als een zak patat vast gehouden. Trouwens er zijn nog wel meer spelers die al jaren dit zelfde doen, maar dit weten te compenseren. Aan de nieuwe spelers gaf ik de volgende oefening mee voor thuis, misschien ook geschikt voor alle “zak patat houders”. Iedereen heeft wel aardappels in huis, neem een aardappel ongeveer zo groot als je boule (je mach ook je boule gebruiken, maar dan voor eigen risico), open de hand en leg de aardappel in het kommetje van de hand. Sluit de vingers, behalve de duim, om de aard- appel en leg de duim zonder kracht tegen de wijsvinger. Draai de hand om en til met gestrekte arm, de hand naar voren tot oog hoogte. Kijk over de knokkel van de middenvinger (vizier) deze moet nu steeds boven de aardappel blijven. Zwaai nu met de arm naar beneden en iets door naar achter en dan zonder te stoppen naar voren tot ooghoogte. Kijk dan over de hand of het vizier boven aan gebleven is. Blijf deze oefening regel matig herhalen tot dat je het gevoel hebt de baas over de aard- appel / boule te zijn en de houding van de hand automatisch goed blijft. Volgende keer meer. Houdt alles heel. groet Wim.

  Beantwoorden
  • Beste jbv leden op donderdag 16_04_2020 is op 82 jarige leeftijd teus schut overleden aan de gevolgen van de corona de crematie zal op maandag 20_04_2020 in besloten fam kring plaats vinden ik nog geen leuke bericht nel schut licht nu ook met coronavirus op de IC in het ziekenhuis in Harderwijk haar toe stand gaat het ook slecht en kan dan tot haar spijt dan maandag ook niet op de crematie van haar man teus zijn mvgr van bert vd werfhorst

   Beantwoorden
 61. Beste jbv leden op donderdag 16_04_2020 is op 82 jarige leeftijd teus schut overleden aan de gevolgen van de corona de crematie zal op maandag 20_04_2020 in besloten fam kring plaats vinden ik nog geen leuke bericht nel schut licht nu ook met coronavirus op de IC in het ziekenhuis in Harderwijk haar toe stand gaat het ook slecht en kan dan tot haar spijt dan maandag ook niet op de crematie van haar man teus zijn mvgr van bert vd werfhorst

  Beantwoorden
 62. Hallo
  Ik wil via deze weg iedereen bedanken voor alle reacties op het overlijden van mijn moeder.
  Met ons gaat het goed en hebben er vrede mee. Het is goed zo.
  Tja, dan lees je het trieste verhaal van Teus en Nel…….vreselijk !
  Hopelijk kunnen we gauw weer leuke en fijne berichten opschrijven en lezen.
  Ik wil wel zeggen dat ik dit een leuk en mooi initiatief vind, zo blijf je toch verbonden met elkaar.
  Rest mij te zeggen: hou afstand, blijf thuis. Maar vooral heel veel gezondheid zodat we elkaar gauw weer op club zien.

  Tot gauw, groetjes van ons, Remco en Wilma.

  Beantwoorden
 63. Bij het vernemen van het droevige bericht dat Theus Schut is overleden, gaan mijn herinneringen terug naar die jaren dat ik Theus op de club mee maakte. Toen ik op een zaterdagmiddag, 17 jaar geleden het Schouwspel bezocht om kennis met JBV te maken, was één van de eerste mensen die ik ontmoete; Theus Schut. Theus was altijd bezig met grappen en grollen en speelde een gemaakte onverschilligheid. Als je met Theus speelde en hij in de cirkel, stond was het nooit duidelijk of hij ging plaatsen of schieten. Verwachte je een mooie plaatsbal dan schoot hij pardoes de best liggende boule van zijn eigen team weg. Hij bracht wel kleur in de wedstrijd
  Ik ben blij dat ik 2 jaar geleden nog, Theus en Nel in hun oude woning heb kunnen opzoeken. het geheugen van Theus was toen al slecht en voor Nel was dit een zware tijd. Ik heb fijne herinneringen aan Theus. Wim.

  Beantwoorden
  • Wim,
   Wat een treffende weergave van Teus, geweldig, ik kreeg een glimlach toen ik het las en een frons toen ik dacht aan de partijen dat ik met hem speelde en hij opeens een goede bal van ons wegschoot terwijl je dacht dat hij ging plaatsen. Een kleurrijk man was het zeker.

   Gerald

   Beantwoorden
 64. Wat een vreselijk nieuws allemaal. Zoveel verdriet. Iedereen héél veel strekte in deze moeilijke tijd. Laten we hopen dat wij elkaar in goeie gezond weer eens zien.
  Groeten Piet Perier

  Beantwoorden
 65. Beste jbv leden ik weet dat een van de kinderen van de fam schut in lelystad op de zwaanewater in lelystad woont maar ik weet het huis nummer niet ik wel dat nel schut nog een zus heeft zij heet Frank wiegers zij woont op delta 53 8224 en lelystad daar kunnen jullie ook een kaart naar toe sturen mvgr van bert vd werfhorst

  Beantwoorden
 66. Beste jbv leden ff ter invo het is en wordt mij niet bekend gemaakt hoe laat de crematie van teus schut aan staande maandag zal plaatsvinden mvgr van bert vd werfhorst

  Beantwoorden
 67. Hoewel de meeste leden bij voorkeur Doubletten spelen, is Tripletten een prachtige spelvorm waarbij tactiek een grote rol speelt. Als je dan naar een wedstrijd kijkt waar alle spelers over geweldige kwaliteiten beschikken vind ik dat een genot om te zien.
  Wil je een uurtje genieten van een topwedstrijd, klik dan op onderstaande link.

  https://www.youtube.com/watch?v=sdtx3NOzy_w

  Gerald

  Beantwoorden
 68. Petanque puristen, het linkje gaat over PPF 2019, inmiddels heb ik ook de finale van 2018 bekeken. Deze was mooier dan 2019 maar de ‘Legendes’ die in 2019 spelen zijn natuurlijk een genot om naar te kijken.

  Gerald

  Beantwoorden
  • er word gesproken over de Triplette toernooi.
   Ik heb van Rocher een Tête a Tête a Tête a Tête 2020 gezien.
   Die vond ik zelf heel mooi om er naar te kijken.
   Er werd alles op 1 meter afstand geschoten. Dit gebeurt allemaal rond 9 meter afstand.
   Het was mooi om er naar te kijken.

   groetjes Richard

   Beantwoorden
   • Ik heb ook naar Dylan Rocher gekeken. Mooi om te zien. (en dan bedoel ik niet alleen zijn spel) Tja, ik zit ook al vijf weken alleen in huis.

    Beantwoorden
    • Het was zeker mooi om er naar te kijken

     Dat zijn jongens die trainen zeker 4x in de week op hoog niveau.
     Ik vind het heel mooi als je zo kan spelen.
     Ik zal zeggen kijk maar goed naar de filmpjes Ina dan kan je straks ons nog verrassen.

     groetjes Richard

     Beantwoorden
 69. Op de media pagina heb ik bij 2006 een nieuwsbrief toegevoegd die ging over het ophogen van de banen en bij 2007 een nieuwsbrief over de 1 april grap van 2007. Dit jaar hebben we de melding gedaan dat we voortaan zonder binnendeuren verder moeten, in 2007 zouden we hoog bezoek krijgen uit Frankrijk. Er zijn toen ook leden op de bewuste dag ’s ochtends wezen kijken bij de club.

  Beantwoorden
 70. Even een berichtje van ons. Veel verandering is er niet. Ik wens jullie allemaal gezondheid. Zo zie je maar hoe belangrijk dit is. Veel meer dan b.v. veel geld hebben. Je kunt het namelijk niet kopen. Af en toe halen we een frisse neus. Alle goeds en blijf geduldig dan komen we erdoor.

  Beantwoorden
  • Lief van je Ina,
   Ik mis het ook, kan ik je niet meer plagen met je verslaving van fudges. Houd vol als we weer bij elkaar komen neem ik fudges voor je mee.
   Groetjes Marie

   Beantwoorden
 71. Hallo allemaal,
  Marie heeft het over verslaving aan fudge,ja daar houd ik ook wel van!!!
  Maar nu we zoveel thuis zijn,pak je vaak al wat extra`s en dan neemt je gewicht weer toe.
  Over verslaving gesproken ik maak tegenwoordig heel veel legpuzzels,soms zijn ze
  veel te snel af.
  Onze dochter heeft afgelopen week een nieuwe puzzel laten bezorgen per DHL,is dat niet
  lief?
  Maar ja,ook die puzzel is al af,ik ga deze week maar weer sudoku`s maken en lezen.
  Bij ons is alles nog steeds goed,we missen het persoonlijke contact met de kinderen
  al appen en bellen ze ons genoeg.
  Ik wens jullie nog veel gezondheid en nog steeds veel geduld!

  Groetjes van Marianne

  Beantwoorden
 72. Marie, nu je het openbaar hebt gemaakt, zal ik het maar bekennen.
  Ik ben Ina en ik houd van fudge. Het is niet zo erg dat ik aan niets anders meer kan denken, maar als ik het in huis heb, nou dan weet je wel wat er gebeurt.
  Ik zal me ook maar bij puzzelen houden Marianne. Voor legpuzzels heb ik geen geduld helaas, dus houd ik me maar bezig met cryptogrammen en sudoku’s.

  Groetjes van Ina

  Beantwoorden
 73. Me raam zit er weer in verders maak ik niet veel mee begin er wel van te balen alleen te zitten Monique heeft me zondag een paar uurtjes gehaald en met koningsdag Yvonne wel buiten gezeten en met afstand heb me wel goed gedaan kan ik r weer een paar weken tegen .ik wens jullie allemaal een goede gezondheid toe en tot ziens

  Beantwoorden
 74. Beste jbv leden nel schut is weer thuis gekomen ze zit wel thuis in carantherne ze maakt naar omstandigheden goed ze mag nog geen bezoek aan huis hebben mvgr van bert vd werfhorst

  Beantwoorden
 75. Het jaar 2019 staat nog vers in ons geheugen gegrift,

  Sommige dagen heb ik er nu even uitgelicht.

  Het was een jaar met veel frustraties,

  En ook overal veel demonstraties.

  Er was van alles misschien te veel,

  En jong en oud zocht voor ieder zijn deel.

  Massaal naar vele evenementen toe,

  En ver op vakantie mensen waren misschien wat moe.

  Het jaar werd hevig knallend uitgeleide gedaan,

  Zodat velen dachten kan het iets minder voortaan,

  Het nieuw jaar en een nieuw begin,

  Vol goede voornemens stonden we er in.

  De eerste maanden zijn storm en regen ons deel ,

  Het was toch van alles wel heel erg veel.

  Dan komen in maart de eerste corona virus berichten ,

  Dat ook ons leven geheel gaat ontwrichten.

  Een pandemie zo wereldwijd als nooit te voren

  Waarbij heel veel mensen het leven verloren.

  Het ontwikkelt zich in heel korte tijd

  En een lockdown waar we niet op waren voorbereid.

  En toen werd het stil……………….

  Door alle verandering die dit virus ons geven,

  Kwam er veel verandering in ons dagelijks leven.

  Ondanks alles wat we nu moeten ontberen.

  Geeft het ons ook de kans om heel veel te leren

  We geven nu zoveel aandacht aan elkaar,

  Door eenzame mensen te helpen met een klein gebaar.

  Zo komen we deze tijd door en met veel vertrouwen,

  Kunnen we aan een betere wereld gaan bouwen.

  Richard den Dekker

  Beantwoorden
 76. Wat fijn dat Nel weer thuis is,ook wij zagen het (voor haar)somber in.
  Zo zien we dat er ook nog positieve berichten zijn.
  Richard,je hebt alles mooi opgeschreven.
  Gr.van Marianne

  Beantwoorden
 77. Mooi Richard, en fijn dat het met Nel beter gaat. Toch voor haar een droevige tijd om zo je man te verliezen. Van ons goede wensen voor haar en een goed herstel.

  Beantwoorden
 78. Nadat in de afgelopen tijd, waarin we thuis moesten blijven, gebruik is gemaakt van de eerder beschreven oefening met een aardappel ( natuurlijk Marie, als de aardappels op zijn kan je ook een grote ui gebruiken ), gaan we nu verder. Als je een tuin hebt met een gazon of als er in de buurt een grasveld of schelpenpad is, herhaal dan de zelfde oefening maar dan met je eigen boule. Als dit je goed af gaat, ga dan, nadat je de boule in de goede handhouding heb, je concentreren op een gekozen plek waar je te werpen boule op de grond neer moet komen. Blijf oefenen met het werpen van de boules, met je ogen gericht op het gekozen punt. Wees pas te vrede als de houding van de hand ( dus zonder duim ) en de boules goed op de gekozen punt de grond raken. Volgende keer meer, houd vol.

  Beantwoorden
 79. Er zijn best wel een aantal mensen die zich vermaken met legpuzzels. Nu is het zo dat Nel en ik al jaren af en toe een legpuzzel maken. We hebben er best nog wel wat van op zolder.
  Dus voor de liefhebber: als je interesse hebt dan kun je een puzzel uitkiezen en ophalen bij Nel in de apotheek. Dus bellen hoeveel stukjes en wat voor puzzel.06-55355215.

  Beantwoorden
 80. De afgelopen twee weken hebben we alle leden voor de tweede keer gebeld in deze Coronaperiode. Gelukkig hebben we geen besmettingen onder de leden. Waar iedereen naar uitkijkt is meer bewegingsvrijheid en de ruimte om elkaar te ontmoeten op de club. Dat is mooi om te horen. Het zal voor de club ook geen gemakkelijk jaar worden. We wilden op de ALV van 26 maart, die nooit is uitgeschreven, jullie een positieve begroting laten zien. Houd er nu rekening mee dat we dit jaar een paar duidend euro tekort komen op onze begroting, dat is geen ramp, zeker niet als onze leden gezond zijn. Wij zullen het wel redden als club en zijn sterk genoeg om de financiële verliezen dit jaar te dragen.
  HOU VOL & TOT SNEL

  Beantwoorden
  • Gerald mooi gesproken,

   samen;Samen zijn
   Is samen lachen, samen huilen
   Leven door dichtbij elkaar te zijn
   Samen zijn
   Is sterker dan de sterkste storm
   Gekleurder dan ’t grauwe om ons heen
   Want samen zijn
   Ja samen zijn
   Dat wil toch iedereen

   Groetjes Richard den Dekker

   Beantwoorden
 81. Vanmiddag de kleding opgehaald bij Martin. Past prima en ziet er heel mooi uit. Hartelijke dank, Martin!!
  Nou hoop ik dat we het spoedig kunnen dragen. Je scores moeten er welhaast van omhoog gaan! ( ik praat mezelf moed in……..)
  Groet, aan alle JBVers,
  Emile

  Beantwoorden
   • De kleding ziet er inderdaad mooi uit. Ook Ik hoop dat we het spoedig kunnen gaan dragen.
    Want ik mis het boulen en de mensen op de club zeker.
    Al gooi ik natuurlijk nog steeds een balletje .. het is toch anders als op de club.

    Zoals op de website staat ; hou vol & tot snel.?

    Beantwoorden
 82. Ik vind de kleding ook heel mooi moet alleen het embleem nog op de goede plaats zien te krijgen ??verder boul ik ook bijna iedere dag laatste paar keer met erna heel gezellig ??

  Beantwoorden
 83. We hebben goed nieuws te horen gekregen vanavond! Vanaf 11 mei mogen we weer boulen. We mogen nog niet samen van dezelfde kleedkamers gebruik maken en ook samen douchen is nog niet toegestaan. Je kunt niet alles in 1 x hebben he? De kantine moeten we voorlopig ook nog dicht houden. Omdat we leden wel in de gelegenheid willen stellen om naar het toilet te gaan, gaan wij daar morgen op de club naar kijken hoe en of we dat kunnen organiseren. Wedstrijden zijn nog niet toegestaan, onze wedstrijden zullen dan ook oefeningen heten voorlopig ?

  We gaan proberen op de reguliere tijden open te zijn en ook om iets te organiseren hoe we samen ‘oefeningen’ kunnen doen. We kunnen bijvoorbeeld niet met 20 man naast elkaar staan en uitgooien op een dinsdag- of donderdagmiddag en de interne mêlee competitie op dinsdagavond gaan we naar verwachting voorlopig ook niet spelen.

  Vertrouw op onze creativiteit om jullie en de club de komende tijd weer met plezier te laten boulen. Als je zelf ideeën hebt horen wij dat natuurlijk ook graag, beantwoord dan deze mail van de secretaris. Let echter zelf nog steeds goed op jezelf en je omgeving en kom alleen als dat ook verantwoord is. Lees de komende dagen goed wat wel en niet mag. Wij zullen in ieder geval er alles aan doen om jullie weer te kunnen laten boulen maar zullen ook strak toezien op de regels die we daar voor moeten gaan maken.

  Ik verwacht binnenkort meer nieuws voor jullie te hebben.

  Namens het bestuur,
  Gerald

  Beantwoorden
 84. Net het Bericht gelezen dat er weer gebould mag worden met beperkingen ! Zou het dan ook niet mogelijk zijn om tet a tet te spleen met een broke baan er tussen ? Met vriendelijke groet Pieter Vlig.

  Beantwoorden
 85. Ik zit er ook aan te denken aan mondkapjes als we weer kunnen en mogen spelen de mondkapjes zijn nu ook al verplicht in het ov zo als bussen en treinen

  Beantwoorden
  • Beste jbv leden ik weer goed nieuws van nel schut ze zit thuis niet meer in carantherne ze mag ook weer naar buiten ze maakt het naar omstandigheden goed ze mag nog van fam nog liever geen bezoek aan huis hebben mvgr van bert vd werfhorst

   Beantwoorden
 86. Beste jbv leden ik weer goed nieuws van nel schut ze zit thuis niet meer in carantherne ze mag ook weer naar buiten ze maakt het naar omstandigheden goed ze mag nog van fam nog liever geen bezoek aan huis hebben mvgr van bert vd werfhorst

  Beantwoorden
 87. Beste jbv leden ik begrepen dat er iemand de verjaardagen bij houd alleen kan ik en mag ik mijn 50e verjaardag van daag op 08 05 2020 ivm corona maatregeling niet vieren met mvrg van bert vd werfhorst

  Beantwoorden
  • Hee Bert, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Natuurlijk vieren we jouw 50e verjaardag. We doen dat alleen niet gezamenlijk, maar wel samen! Ik zal om 17:00 uur een biertje opentrekken op jouw verjaardag, als jij dat nou ook doet en alle leden die dit lezen, dan proosten we op afstand op je verjaardag! ??5️⃣0️⃣???

   Beantwoorden
   • Bert,
    Gefeliciteerd met je verjaardag.?
    Ondanks de situatie hoop ik dat je toch een mooie dag zal hebben (het weer werkt in ieder geval mee?)
    Ook ik zal om 17:00 uur een drankje mee doen op afstand.?

    Beantwoorden
 88. Hallo Bert,
  Ik lees net dat je gisteren je 50ste verjaardag gevierd hebt.
  Alsnog “VAN HARTE GEFELICITEERD“ .
  Ernst en Marianne.

  Beantwoorden
 89. Alsnog gefeliciteerd Bert. Sorry voor de late reactie. Ik ben helaas elke dag aan het werk. En is een ploeg in quarantaine helaas. Stay strong.

  Beantwoorden
 90. Gerald van harte een hele fijne dag ,heb gisteren avond weer heerlijk gebould was weer blij iedereen weer te zien ,het veld ziet er prachtig uit

  Beantwoorden
 91. Beste jbv leden ik wil ff een mededeling doen van mijn vader hij is van daag geopereerd aan zijn slok darmkanker de operatie is geslaagd en goed gegaan de operatie van morgen van 11.00 tot 13.00 uur van middag de operatie duurde twee uur lang hij licht nu voor controle op de IC en morgen naar de ander afdeling op zaal van het ziekenhuis in Harderwijk hij moet zo 7 of 8 dagen in het ziekenhuis in Harderwijk blijven voor dat hij weer naar huis mag
  Mvgr van bert vd werfhorst

  Beantwoorden
 92. Ik ben echt blij, ben deze week, met vanmiddag erbij, 4 x op de club geweest. Ik heb zelf lekker gespeeld en gezien dat iedereen weer plezier had in het spelletje. We hebben een zwaar jaar, qua spelen, gezellig met elkaar omgaan en financieel maar we kunnen weer boulen. We zullen de hulp van iedereen nodig hebben om een leuke en gezellige club te houden. Ik ben er van overtuigd dat ons dat gaat lukken!

  Beantwoorden
  • ik ben zelf ook 4x deze week op de club geweest en wat een fijn gevoel om weer met andere van de club een balletje te kunnen gooien.
   Het is mooi om te zien en te horen hoe iedereen toch de club en de gezelligheid van een balletje gooien met elkaar heeft gemist.

   Ik merk dat het wennen is de “nieuwe” regels die we nu moeten volgen. Maar als we op elkaar letten en er daar door er voor kunnen zorgen dat iedereen veilig blijft kunnen we met elkaar ondanks de afstand toch genieten van een balletje gooien.

   Met ze alle komen we door deze periode heen. 🙂

   Beantwoorden
  • Gerald ik vond het ook gezellig en leuk om tegen jou te spelen.
   Het was een leuke en een spannende partij. Ik hoop dat er meer mensen de volgende keer bij kunnen zijn.

   Groetjes Richard

   Beantwoorden
 93. Beste jbv leden ik wil jullie ff een mededeling doen van mijn vader hij is van daag ontslagen uit het ziekenhuis en is van daag weer thuis gekomen hij moet wel weer aansterken en maakt het naar omstandigheden goed hij moet nog wel regelmatig voor controle naar het Sintjansdal ziekenhuis in Harderwijk of naar het Sintjansdal ziekenhuis in lelystad mvrg van bert vd werfhorst

  Beantwoorden
 94. gelukkig Bert, laten we hopen dat het goed blijft gaan met je vader. controle is altijd goed. Het alle beste voor je vader??

  groetjes Richard ?

  Beantwoorden
 95. Vanaf vanavond 18:00 uur gaat het clubhuis weer drie weken dicht. Heel jammer, wij hielden al zo goed rekening met alle regels door alleen maar buiten te zitten.

  Beantwoorden
 96. Ja wij wel, maar een paar eigenwijze ertussen vonden het nodig om toch eigen regels te handhaven, en als er iets van gezegd werd, dan kreeg je een grote bek en vinger nagewezen.

  Beantwoorden
  • Klopt, helaas zelf ook mee gemaakt.
   Helaas zijn het leden waar je het van verwacht.
   Gelukkig zijn er toch een hoop leden die zich wel aan de regels konden houden en we met veel plezier (ondanks de regels en afstand) als nog hebben kunnen boulen.
   Dat was voor mij ook de reden dat ik alleen in de avond kwam boulen.

   Beantwoorden
 97. Corry ik geef jou gelijk.
  Het zijn gewoon een stelletje onbeschofte leden. Die denken alleen aan hun zelf.
  Ik ben al paar maanden niet meer op de vereniging geweest.
  Als je wilt boullen voor plezier en je krijgt een grote bekendheid en ze lopen ook nog punten te pikken in een partij. Dan heb ik het helemaal gehad op de vereniging.
  Waarom zal ik nu nog in deze tijd naar de vereniging komen om gezellig te boullen.
  De mensen denken alleen maar hun zelf.
  Jammer dat het zo moet gaan !?

  Beantwoorden
 98. Aan het bestuur

  Hartelijk bedankt voor de kaart met de goede wensen.
  Ook wij wensen iedereen een gezellige kerst en voor 2021
  veel gezondheid!!!

  Gr. Ernst en Marianne

  Beantwoorden
 99. Gaat redelijk met me ik denk dat ik milde vorm heb ,de klachten kan ik wel hendelen neem iedere keer paracetamol ,sorry boule vrienden hoop dat jullie het niet krijgen

  Beantwoorden
 100. I was curious if you ever thought of changing the structure of your blog?
  Its very well written; I love what youve got to say.
  But maybe you could a little more in the way of content so people could
  connect with it better. Youve got an awful lot of text
  for only having 1 or 2 images. Maybe you could space it out better?

  Beantwoorden

Plaats een reactie