Bar gaat weer open!

Biertje? Wijntje? Koffie? Vanaf 1 juli kan het weer besteld worden in ons clubhuis. We hebben een aantal maatregelen kunnen treffen om dit voor elkaar te krijgen maar de bar gaat weer open. Zoals jullie allemaal weten is dit voor de club heel belangrijk. Schroom dus ook niet om voor je maatje een extra drankje te bestellen 😉
Hier kunnen jullie zien dat wij het binnen wat anders hebben ingericht en een tweede ‘looproute’ hebben aangebracht om te kunnen bestellen. Op de vloer staan rood/witte markeringen die je kunt gebruiken om op gepaste afstand een praatje te maken, of gewoon te wachten totdat je aan de beurt bent. De strepen staan op 1,5 meter, niet geheel toevallig het advies van het RIVM. Als jullie goed naar de foto links kijken, dan zie je ook op de bar twee markeringen staan, die veel dichter bij elkaar staan. Dit betekent niet dat wij jullie aanmoedigen om dicht bij elkaar op de bar te dansen maar deze strepen geven de plek aan waar je, voor het plexiglas scherm, je drankjes kunt bestellen. Let erop dat je dat ook op die plek doet, we zijn zuinig op onze barmedewerkers!

We hebben echt nog een paar extra Corona vrijwilligers (barvrijwilligers zijn ook altijd welkom) nodig om ook de komende tijd onze openingstijden vast te kunnen houden. Volgende week dinsdag (7 juli) beginnen we ook weer met de di-avond competitie zoals jullie hebben kunnen lezen en Bas, die veel Coronadiensten heeft gedraaid, gaat daar dan mee stoppen.

Bas heeft trouwens een prachtige BBQ voor de vereniging gemaakt, daar gaan we binnenkort als het een keer mooi weer is hamburgers op maken voor de leden in combinatie met een klein toernooitje, we houden jullie op de hoogte.

Meld je bij de secretaris als vrijwilliger en bestel naar behoefte.

Wij hebben ook nieuwe links naar de Rijksoverheid, Koninklijke horeca Nederland en Het Sportbedrijf voor je.

Nieuws

Fietje is overleden

De meesten van jullie kenden Fietje wellicht niet, maar Fietje was jarenlang een zeer enthousiast lid van onze vereniging. De laatste jaren kwam ze nog wel eens langs, meestal samen met Ada, een goede vriendin die zelf ook jarenlang lid was van onze club. Fietje stond voor gezelligheid en haar aanwezigheid ging nooit ongemerkt voorbij.

Tjitske

Tjitske is inmiddels weer thuis ! Ze is blij, weer thuis te zijn.Ze krijgt nog wel thuiszorg, maar is nog wel snel vermoeid.   Tjitske heeft 1 oktober een darmoperatie ondergaanHet herstel gaat moeizaamZe heeft zelfs op de IC gelegenZe is nu gelukkig weer op een gewone kamer, maar heeft een bacterie in haar been,