Bier/Wein Boulen

Op zaterdag 3 oktober is het weer tijd voor megagezelligheid! Zelfs in deze Coronatijd zullen we een prachtige middag gaan hebben met een rondje boulen, rondje bier proeven, rondje boulen, rondje bierproeven, rondje boulen, nog een rondje bierproeven, bratwurst, pretzels, nog een rondje bierproeven, bierbonusspel (verrassing) en heel veel gezelligheid. Wil jij ook een onvergetelijke middag en avond meemaken? Schrijf je dan op tijd in voor dit toernooi. Dat kan door op deze OnTip link te klikken of je op te geven bij de wedcie. Dit toernooi is leuk voor iedereen die Jeu de Boules leuk vindt, iedereen die van een biertje houdt, iedereen die blij wordt van een middag Duitse muziek, of als je gewoon toe bent aan een gezellige middag en avond. Het maakt niet uit dat je geen lid bent van een Jeu de Boules vereniging of geen lid bent van de Duitse Lederhosen fanclub, iedereen is welkom om mee te doen met dit toernooi.

Tjitske

Hierbij bedank ik iedereen voor de steun, telefoontjes en ontvangen lieve kaarten in deze moeilijke tijd. Ik ben er heel blij mee. Ben nu gelukkig weer thuis, maar ik ben er nog lang niet. Maar iedere dag gaat het wat beter. Lieve groet, Tjiske

Nieuws

Fietje is overleden

De meesten van jullie kenden Fietje wellicht niet, maar Fietje was jarenlang een zeer enthousiast lid van onze vereniging. De laatste jaren kwam ze nog wel eens langs, meestal samen met Ada, een goede vriendin die zelf ook jarenlang lid was van onze club. Fietje stond voor gezelligheid en haar aanwezigheid ging nooit ongemerkt voorbij.