Geslaagd Biertoernooi

Zaterdag 16 oktober hebben we met 12 teams een gezellig Biertoernooi gehouden. Vanaf 15:15 uur druppelden de deelnemers binnen die ook gelijk konden proeven van een Hefe Weissbier. Na de eerste ronde boulen hebben we een tweede Weissbier geproefd dat iets sterker van smaak was en die ging soepel het glas in en ook weer uit. Na de eerste twee ronden maakte René de Curryworst klaar op de BBQ die door Adriaan vakkundig in stukken was gesneden. Met Adriaan en Erna hadden we twee uitstekende vrijwilligers achter de bar. Bij de Curryworst dronken we een Abdijbock. Op de baan werd het ook steeds gezelliger. We ontvingen bij aanvang van het toernooi twee nieuwe ingevulde inschrijfformulieren en vrijdagavond heeft Gerard ook al drie nieuwe leden verwelkomd. Een derde inschrijfformulier volgt overigens nog, een mooie spin-off van de middag die Jan van der Zon met collega’s heeft gehad bij ons op de club. Na de derde ronde, nog steeds onder goede weersomstandigheden gespeeld, werd het tijd voor een Pauwel Kwak, een Blond, krachtig bovengistend bier met 8,4 % alcohol. Of het aan het bier lag weet ik niet maar Jan Braber en Rob vd Berg verloren hun 4e wedstrijd na drie gewonnen eerdere partijen. Zij konden zich na deze wedstrijd, net als de overige deelnemers tegoed doen aan een glas Gulpener Gladiator. Met een alcohol percentage van 10% was dit een ferme afsluiter van de proeverij.

De stand kon opgemaakt worden en ondertussen werd er nog wat geproefd en hadden we nog een snackje, gehaktballetjes die geïnjecteerd waren met Apfelkorn. Eén team bleek niet door de dopingcontrole te komen waardoor we de volgende top 3 kregen:

  1. Piet Perrier en Theo Kemper
  2. Ton Engel en Tjitske vd Werf
  3. Ine Zwijnenberg en Bas vd Toorn

Allen bedankt voor deze gezellige dag en tot een volgende keer. Foto’s bleken erg wazig, geen idee waar dat aan ligt 😉 vandaar maar een foto van het bier voor aanvang van het toernooi, die is wel scherp. Het bier dat over was hebben we als prijs uitgedeeld.

Nieuws

Vacatures

Zoals jullie in de mail van de secretaris hebben kunnen lezen, hebben we een tweetal vacatures. Op de ALV van 2022 zouden we graag een bestuurslid voor PR zaken willen verwelkomen en ook een bestuurslid die penningmeester wil worden. Henk vd Hoef wil je voor die laatste functie de rest van het jaar inwerken/begeleiden. Voor

Nieuws

CK Doubletten 2022

Net als bij veel andere verenigingen houden wij ieder jaar 3 Clubkampioenschappen voor de leden. Dit zijn wedstrijden waar ieder lid aan mee kan doen, geen kosten voor verschuldigd zijn en waarbij je met je eigen clubleden wedstrijden speelt. Laagdrempeliger kan het eigenlijk niet. Vandaag, 23 april, hadden we de Clubkampioenschappen Doubletten. Hoewel er niet