#heerlijkgenieten Almere

Tijdens het Supermelee toernooi in Almere op 18 januari jl. hebben jullie Annie misschien achter in hal verleidelijk naar een fotograaf zien kijken. Dat was niet zo maar een fotograaf maar Jan Dirk van den Burg, Fotograaf des Vaderlands. Hij had Annie gespot en heeft niet alleen foto’s van haar gemaakt maar ook een leuk artikel geschreven dat je hier kunt lezen in de Volkskrant. De foto die hij gemaakt heeft staat hierboven, als je op zijn naam klikt kom je op zijn webpagina voor meer mooie foto’s.

Nieuws

Opknappen scoreborden

Alle scoreborden worden opgefrist en krijgen een nieuwe kleur. Op dit moment zijn de scoreborden van de banen 1 t/m 3 en 18 t/m 20 tijdelijk verwijderd op opgeknapt te worden. Ze krijgen dezelfde blauwe kleur als de indoorbanen en de cijfers worden wit. Daarmee worden ze ook gelijk duidelijker om af te lezen. Ook

Nieuws

Eurotoernooi

Zondag 1 maart Toegankelijk voor leden en niet leden Inleg €1 Er worden 3 partijen volgens het mêlee systeem gespeeld De nummers 1,2 en 3 krijgen respectievelijk 50, 30 en 20% van de totale inleg Melden 13:00 uur Aanvang 13:30 uur Van tevoren opgeven is niet nodig voor dit toernooi Wel graag kleingeld meenemen !