HOU VOL & TOT SNEL

Het laatste bericht op deze pagina was al weer van 1 april, toen was er nog een heel kleine hoop dat we na 28 april weer zouden mogen gaan boulen en dat is ook zo gebleken. Alleen niet vanaf 29 april. De volgende persconferentie met mogelijke versoepelde maatregelen is waarschijnlijk op 13 mei. Laat dat nou net mijn verjaardag zijn. Jullie snappen natuurlijk wel dat Mark het wel uit zijn hoofd laat om dan geen goed nieuws voor ons aan te kondigen!

Ik ga er van uit dat we de lastigste tijd hebben gehad en ook de langste tijd dat de club dicht is geweest. Of we al op 20 mei weer mogen boulen of dat het 1 juni wordt, weet ik niet maar ik denk dat het omstreeks die periode is dat wij, rekening houdende met diverse maatregelen, weer open mogen. Als bestuur denken we daar in ieder geval al over na, hoe zouden we de leden een zo veilig mogelijke omgeving kunnen bieden waarin weer gebould mag worden. Tot die tijd zou ik zeggen HOU VOL & TOT SNEL.

Jullie hebben ongetwijfeld ook allerlei grappige en minder grappige plaatjes ontvangen in deze Corona-tijd. Ik heb een map in 2020 op de media pagina aangemaakt waarin ik er een aantal heb gezet, kun je nog een beetje lachen. Ook staan er een aantal overzicht foto’s van ons terrein in met een aantal nieuwigheden, heb je nog iets om naar uit te kijken.

Gerald

Nieuws

Fietje is overleden

De meesten van jullie kenden Fietje wellicht niet, maar Fietje was jarenlang een zeer enthousiast lid van onze vereniging. De laatste jaren kwam ze nog wel eens langs, meestal samen met Ada, een goede vriendin die zelf ook jarenlang lid was van onze club. Fietje stond voor gezelligheid en haar aanwezigheid ging nooit ongemerkt voorbij.

Tjitske

Tjitske is inmiddels weer thuis ! Ze is blij, weer thuis te zijn.Ze krijgt nog wel thuiszorg, maar is nog wel snel vermoeid.   Tjitske heeft 1 oktober een darmoperatie ondergaanHet herstel gaat moeizaamZe heeft zelfs op de IC gelegenZe is nu gelukkig weer op een gewone kamer, maar heeft een bacterie in haar been,