Mondkapje gewenst

Zie hieronder het bericht dat wij van het Sportbedrijf Lelystad ontvingen:

Beste bezoeker/gebruiker van onze accommodaties,

Nu het coronavirus helaas weer oplaait, heeft het kabinet een aantal strengere maatregelen afgekondigd. Dit heeft ook gevolgen voor de accommodaties van Sportbedrijf Lelystad. Alles is erop gericht om een nieuwe sluiting te voorkomen. In deze mail vertellen we u meer over het nieuwe mondkapjesbeleid.

Mondkapjes in accommodaties van het Sportbedrijf

We volgen het dringende advies om vanaf a.s. dinsdag 6 oktober op alle sportaccommodaties een mondkapje te dragen. Dit geldt in alle publieke ruimtes en in de kleedkamers.

Wanneer hoeft u geen mondkapje te dragen?

Het advies geldt niet tijdens het sporten.

Mondkapjes zijn uiteraard niet hét middel tegen corona. Ze kunnen wel bijdragen aan het voorkomen van besmettingen. Het is natuurlijk belangrijk dat ook de andere coronamaatregelen, zoals 1.5 meter afstandsregel, nageleefd blijven worden.

Tjitske

Hierbij bedank ik iedereen voor de steun, telefoontjes en ontvangen lieve kaarten in deze moeilijke tijd. Ik ben er heel blij mee. Ben nu gelukkig weer thuis, maar ik ben er nog lang niet. Maar iedere dag gaat het wat beter. Lieve groet, Tjiske

Nieuws

Fietje is overleden

De meesten van jullie kenden Fietje wellicht niet, maar Fietje was jarenlang een zeer enthousiast lid van onze vereniging. De laatste jaren kwam ze nog wel eens langs, meestal samen met Ada, een goede vriendin die zelf ook jarenlang lid was van onze club. Fietje stond voor gezelligheid en haar aanwezigheid ging nooit ongemerkt voorbij.