Mondkapje gewenst

Zie hieronder het bericht dat wij van het Sportbedrijf Lelystad ontvingen:

Beste bezoeker/gebruiker van onze accommodaties,

Nu het coronavirus helaas weer oplaait, heeft het kabinet een aantal strengere maatregelen afgekondigd. Dit heeft ook gevolgen voor de accommodaties van Sportbedrijf Lelystad. Alles is erop gericht om een nieuwe sluiting te voorkomen. In deze mail vertellen we u meer over het nieuwe mondkapjesbeleid.

Mondkapjes in accommodaties van het Sportbedrijf

We volgen het dringende advies om vanaf a.s. dinsdag 6 oktober op alle sportaccommodaties een mondkapje te dragen. Dit geldt in alle publieke ruimtes en in de kleedkamers.

Wanneer hoeft u geen mondkapje te dragen?

Het advies geldt niet tijdens het sporten.

Mondkapjes zijn uiteraard niet hét middel tegen corona. Ze kunnen wel bijdragen aan het voorkomen van besmettingen. Het is natuurlijk belangrijk dat ook de andere coronamaatregelen, zoals 1.5 meter afstandsregel, nageleefd blijven worden.

Nieuws

Kerstvideo JBV Lelystad

De afgelopen week is het dagelijks bestuur op reis geweest, samen met filmmaker Wim Hamel. Onder perfecte omstandigheden hebben wij een kerstvideo voor jullie opgenomen. Na eerst alle vier getest te zijn, kon Wim op een mooi tropisch eiland en luxe jacht een aantal leuke filmpjes van ons maken. Thuis moest hij deze nog monteren

Nieuws

Tijdelijk gesloten

Naar aanleiding van de persconferentie op maandag 14 december jl. hebben wij besloten om ons complex in ieder geval tot 20 januari te sluiten. Hoewel er nog wel Tete-a-Tete gespeeld zou mogen worden, maar dan wel alleen alle partijen tegen dezelfde tegenstander, leek het ons verstandiger om het complex te sluiten. Wij hopen op deze