Spannend slot eerste periode

mêlee competitie lelystad

De eerste zes weken van de voorjaarscompetitie Q1 2020 zitten er op. De tussenstand is opgemaakt en vanaf volgende week, 18 februari gaan we verder met een A en B poule. De eerste 16 spelers gaan in de A-poule spelen en de overige spelers de komende 6 weken in de B-poule. Aan het eind van die periode zijn er promotieplekken te verdienen naar de A-poule. De stand na de eerste zes weken vind je hier.

Nieuws

Opknappen scoreborden

Alle scoreborden worden opgefrist en krijgen een nieuwe kleur. Op dit moment zijn de scoreborden van de banen 1 t/m 3 en 18 t/m 20 tijdelijk verwijderd op opgeknapt te worden. Ze krijgen dezelfde blauwe kleur als de indoorbanen en de cijfers worden wit. Daarmee worden ze ook gelijk duidelijker om af te lezen. Ook

Nieuws

Eurotoernooi

Zondag 1 maart Toegankelijk voor leden en niet leden Inleg €1 Er worden 3 partijen volgens het mêlee systeem gespeeld De nummers 1,2 en 3 krijgen respectievelijk 50, 30 en 20% van de totale inleg Melden 13:00 uur Aanvang 13:30 uur Van tevoren opgeven is niet nodig voor dit toernooi Wel graag kleingeld meenemen !