Tête-à-Tête toernooi

De wedstrijdcommissie heeft een leuk initiatief bedacht om toch te kunnen spelen in deze Coronaperiode. Omdat we nog maar met 2 personen mogen sporten, gaan we de komende 4 zaterdagen een Tête-à-Tête toernooi houden, wellicht kunnen we er ook een soort competitie van maken. Je kunt inschrijven via OnTip (ook rode potloodje rechtsboven). We willen graag weten hoeveel leden er komen (max 40) en inschrijvingen via OnTip hebben dan ook voorrang op de inschrijvingen op de dag zelf. Uiteraard houden we rekening met alle geldende Coronaregels! Wij denken met dit initiatief de leden toch enig vertier te kunnen bieden. Iedere zondag na een toernooi zullen we een nieuw inschrijfformulier op OnTip klaarzetten voor de volgende zaterdag.

Het bestuur

Verslag Eurotoernooi

Zaterdag 5 juni was het dan eindelijk weer zover. Ons eerste Eurotoernooi. Na alle Corona ellende begint het er weer wat positiever uit te zien en ook staan er al diverse wedstrijden gepland. Bij deze alvast een oproepom daar massaal op in te schrijven en te genieten van onze nieuw herwonnen vrijheid.Qua weer was het een

Nieuws

Dinsdagavond Competitie

We gaan weer starten !! De eerste avond wordt 25 mei gespeeld met daarop volgend 5 dinsdagen, zodat 29 juni de laatste speelavond zal zijn. Hierna lassen we een vakantieperiode in. Ook zal begin juni weer een Euro- en Dodo toernooi worden gehouden. Dus zoek voor de laatste alvast een maatje !