Verslag Eurotoernooi 5 juni

Zaterdag 5 juni was het dan eindelijk weer zover. Ons eerste Eurotoernooi. Na alle Corona ellende begint het er weer wat positiever uit te zien en ook staan er al diverse wedstrijden gepland.

Bij deze alvast een oproep
om daar massaal op in te schrijven en te genieten van onze nieuw herwonnen vrijheid.
Qua weer was het een topdag en voor de meeste spelers ook. Voor Hanneke Jaasma misschien iets minder maar dat werd goedgemaakt doordat zij de poedelprijs kreeg. Mijn medespelers waren deze keer Egbert, Willem van Waveren en Rob.
Dat bleken drie gouden duo’s want we versloegen Jan met Desiree, Tina speelde met Hans en met Rob speelden we tegen Hanneke en BasOp nummer 2 en 3 eindigden Otto Stam en Frits Timmermans ook met drie gewonnen wedstrijden.

Bij deze wil ik de wedstrijdcommissie bedanken en op naar de volgende wedstrijd met nog meer spelers

Met vriendelijke groet,

René van Dijk


Nieuws

Harm Burgstra is overleden

Vrijdag 16 juli, vanochtend kreeg ik het droevige bericht van Cisca dat Harm vannacht om 02:00 uur is overleden. Harm is afgelopen dinsdag naar het ziekenhuis gebracht na een hartaanval. Sinds kort was hij geen lid meer omdat de gezondheid van Harm het niet meer toeliet om te spelen. Harm heeft vele jaren bestuursfuncties verricht

Verslag Eurotoernooi 4 juli

Zondag 4 juli 2021, na een aantal maal in Dronten te hebben gespeeld, wilde ik wat anders proberen. Ik woon (tijdelijk) in Dronten, in september verhuizen we naar Drenthe en ga ik daar een club zoeken. Het leuke van een hussel/melee, vindt ik dat iedereen met iedereen moet kunnen spelen en je veel van elkaar