Verslag Eurotoernooi 5 juni

Zaterdag 5 juni was het dan eindelijk weer zover. Ons eerste Eurotoernooi. Na alle Corona ellende begint het er weer wat positiever uit te zien en ook staan er al diverse wedstrijden gepland.

Bij deze alvast een oproep
om daar massaal op in te schrijven en te genieten van onze nieuw herwonnen vrijheid.
Qua weer was het een topdag en voor de meeste spelers ook. Voor Hanneke Jaasma misschien iets minder maar dat werd goedgemaakt doordat zij de poedelprijs kreeg. Mijn medespelers waren deze keer Egbert, Willem van Waveren en Rob.
Dat bleken drie gouden duo’s want we versloegen Jan met Desiree, Tina speelde met Hans en met Rob speelden we tegen Hanneke en BasOp nummer 2 en 3 eindigden Otto Stam en Frits Timmermans ook met drie gewonnen wedstrijden.

Bij deze wil ik de wedstrijdcommissie bedanken en op naar de volgende wedstrijd met nog meer spelers

Met vriendelijke groet,

René van Dijk


Nieuws

Eurotoernooi 7 november

De opkomst is mager, maar de stemming is goed, 12 leden die er zin in hebben !!! Ronde 1 speel ik met Ruud Canninga. Een leuke spannende partij waar Ruud een relatie heeft met de but die hilarische sprongen maakte ten gunste van zichzelf. Deze partij is dan ook gewonnen met 13-2. Partij 2 speel ik

Nieuws

Winnaars en verliezers

Waar winnaars zijn, zijn ook verliezers. Nadat Michael en Werner 12 oktober hun eerste wedstrijd in de A poule mochten spelen verloren zij met 13-0, waardoor zij de bilen van Fanny mochten kussen. Zoals te zien op de foto had Werner er meer plezier in , dan de toch altijd vrolijke Michael. Ach ja, bijna