verslag hambeurotoernooi

Hambeurotoernooi 31 juli 2020

Als je wint heb je vrienden, rijen dik, echte vrienden. Dus moet je geheel volgens de traditie binnen de JBV Lelystad een stukje schrijven voor de website.

Wat niet iedereen zich heeft gerealiseerd is dat de winnaar van dit toernooi de primeur heeft om de allereerste nummer 1 van het allereerste Hambeurtotoernooi te zijn! Door het hoge aantal deelnemers was dit toernooi direct een succes; de voornaamste oorzaak daarvoor waren natuurlijk de overheerlijke hamburgers door onze voorzitter Gerald met zorg bereidt, en natuurlijk het bijzonder mooie zomerweer wat zo mooi bij petanque past.

Hoe kun je nu zo een toernooi winnen met zoveel deelnemers (34)? Gewoon zo:

Ronde 1 met Akke de Kroon tegen Hanneke Jaasma en Wim Hamel: 13-1

Ronde 2 met Gerald Ruesink tegen Jan Braber en Raeven: 13-5

Ronde 3 met Liesbeth van Rosmalen tegen Arno Huitinga en Corry Oosterloo: 13-5

EN heeeeeel veeeeeel geluk!

Groeten van Gerard.

Nieuws

Fietje is overleden

De meesten van jullie kenden Fietje wellicht niet, maar Fietje was jarenlang een zeer enthousiast lid van onze vereniging. De laatste jaren kwam ze nog wel eens langs, meestal samen met Ada, een goede vriendin die zelf ook jarenlang lid was van onze club. Fietje stond voor gezelligheid en haar aanwezigheid ging nooit ongemerkt voorbij.

Tjitske

Tjitske is inmiddels weer thuis ! Ze is blij, weer thuis te zijn.Ze krijgt nog wel thuiszorg, maar is nog wel snel vermoeid.   Tjitske heeft 1 oktober een darmoperatie ondergaanHet herstel gaat moeizaamZe heeft zelfs op de IC gelegenZe is nu gelukkig weer op een gewone kamer, maar heeft een bacterie in haar been,