We zorgen voor elkaar!

Wat een mooie club hebben we toch! Zaterdag had ik er nog best zorgen om hoe we een schema voor twee weken konden maken met ‘Corona-verantwoordelijken’ zodat we allemaal konden blijven boulen. Ik vond dat er soms wat makkelijk met de nieuwe regels werd omgesprongen en dat baarde mij zorgen. Als je voorzitter bent van een club en er is geen Corona crisis dan moet je zorgen dat je samen met het bestuur en je vrijwilligers een zodanige omgeving creëert dat de leden het naar hun zin hebben. In deze tijd rust er echter nog een zware verantwoordelijkheid op ons allen, we moeten een zo veilig mogelijke omgeving creëren waarin we toch ons geliefde spel/sport kunnen beoefenen. Dat lukt alleen samen!

Ik heb een schema gemaakt voor de komende twee weken. Dat kun je hier vinden. Désireé en René staan daar twee keer op, dat is nog niet ideaal maar in de afgelopen 24 uur heb ik heel veel mail gekregen van leden die willen helpen. Laten we dat ook vooral zo volhouden, dan is het voor iedereen leuk. De weekenden zijn nog wel een probleempje na deze twee weken en ik hoop dat er nog leden zijn die dan de club verder willen helpen. Ook in de Flevopost is dankzij Emile al melding gemaakt van onze heropening.

Tot slot nog iets anders, op 26 maart hadden we onze ALV willen houden, dat kon toen niet doorgaan. We zijn nu bezig om de eerste OALV van de JBV Lelystad te organiseren, dat wordt een Openlucht Algemene Leden Vergadering. Daar horen jullie binnenkort meer over.

Allen vast dank voor de inzet en blijf helpen, namens het bestuur,

Gerald Ruesink

voorzitter

Nieuws

OMGEVINGSDIENST OFGV

Afgelopen woensdag 16 september hebben we personeelsleden van de Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek (OFGV) op bezoek gehad. Deze instantie houdt zich bezig met omgevingstaken op het gebied van vergunningverlening en voert toezicht en handhaving uit voor alle deelnemende partijen. Ze waren wel toe aan een uitje, de meesten werken namelijk sinds maart al

Nieuws

Bier/Wein Boulen

Op zaterdag 3 oktober is het weer tijd voor megagezelligheid! Zelfs in deze Coronatijd zullen we een prachtige middag gaan hebben met een rondje boulen, rondje bier proeven, rondje boulen, rondje bierproeven, rondje boulen, nog een rondje bierproeven, bratwurst, pretzels, nog een rondje bierproeven, bierbonusspel (verrassing) en heel veel gezelligheid. Wil jij ook een onvergetelijke