We zorgen voor elkaar!

Wat een mooie club hebben we toch! Zaterdag had ik er nog best zorgen om hoe we een schema voor twee weken konden maken met ‘Corona-verantwoordelijken’ zodat we allemaal konden blijven boulen. Ik vond dat er soms wat makkelijk met de nieuwe regels werd omgesprongen en dat baarde mij zorgen. Als je voorzitter bent van een club en er is geen Corona crisis dan moet je zorgen dat je samen met het bestuur en je vrijwilligers een zodanige omgeving creëert dat de leden het naar hun zin hebben. In deze tijd rust er echter nog een zware verantwoordelijkheid op ons allen, we moeten een zo veilig mogelijke omgeving creëren waarin we toch ons geliefde spel/sport kunnen beoefenen. Dat lukt alleen samen!

Ik heb een schema gemaakt voor de komende twee weken. Dat kun je hier vinden. Désireé en René staan daar twee keer op, dat is nog niet ideaal maar in de afgelopen 24 uur heb ik heel veel mail gekregen van leden die willen helpen. Laten we dat ook vooral zo volhouden, dan is het voor iedereen leuk. De weekenden zijn nog wel een probleempje na deze twee weken en ik hoop dat er nog leden zijn die dan de club verder willen helpen. Ook in de Flevopost is dankzij Emile al melding gemaakt van onze heropening.

Tot slot nog iets anders, op 26 maart hadden we onze ALV willen houden, dat kon toen niet doorgaan. We zijn nu bezig om de eerste OALV van de JBV Lelystad te organiseren, dat wordt een Openlucht Algemene Leden Vergadering. Daar horen jullie binnenkort meer over.

Allen vast dank voor de inzet en blijf helpen, namens het bestuur,

Gerald Ruesink

voorzitter

Nieuws

Jenny is overleden

Maandag, 10 augustus 2020. Vanochtend zijn wij gebeld door Willem dat Jenny gisteren is overleden. Ongeveer anderhalve week geleden is zij gevallen en heeft haar heup gebroken. Zij is daar aan geopereerd en was sinds een paar dagen weer in Lelystad. Helaas is het te zwaar voor haar gebleken. Wij condoleren Willem en familie en

Nieuws

Verslag Hotsummer Toernooi

Hotsummer toernooi Vrijdagavond 7 augustus was weer een van die zwoele avonden met temperaturen die heel normaal zijn in de warme zomer landen ten zuiden van Europa. Maar dus ook nu hier in ons eigen kikkerlandje. Omdat ik vorige keer helaas niet mee kon doen met het Hambeuro toernooi waar veel leden aanwezig waren en