ZTC

Ook dit jaar is er weer een Zomer Tripletten Competitie. Op 4 zondagen, 26 april in Harderwijk, 10 mei in Barneveld, 7 juni in Lelystad en op 28 juni in Leusden. worden er wedstrijden gespeeld tegen andere teams uit District Midden. De derde dag wordt dus op ons eigen terrein gespeeld en op de overige dagen liggen de speellocaties ook niet ver weg van Lelystad. Op 24 januari hebben alle leden een mail ontvangen hoe je je hier voor op kunt geven. Maak een team en geef je op, wij moeten teams aanmelden voor 15 februari. Als je wel mee wilt doen maar nog geen team hebt, laat dit dan weten aan de wedcie, dan kunnen zij helpen om een team voor je te vormen.

Nieuws

Opknappen scoreborden

Alle scoreborden worden opgefrist en krijgen een nieuwe kleur. Op dit moment zijn de scoreborden van de banen 1 t/m 3 en 18 t/m 20 tijdelijk verwijderd op opgeknapt te worden. Ze krijgen dezelfde blauwe kleur als de indoorbanen en de cijfers worden wit. Daarmee worden ze ook gelijk duidelijker om af te lezen. Ook

Nieuws

Eurotoernooi

Zondag 1 maart Toegankelijk voor leden en niet leden Inleg €1 Er worden 3 partijen volgens het mêlee systeem gespeeld De nummers 1,2 en 3 krijgen respectievelijk 50, 30 en 20% van de totale inleg Melden 13:00 uur Aanvang 13:30 uur Van tevoren opgeven is niet nodig voor dit toernooi Wel graag kleingeld meenemen !